logo
Varukorg
0

VÅR HISTORIA

Brogyllen är ett klassiskt konditori i Göteborg. Vi är ett familjeföretag som startade vår verksamhet redan 1962. På vårt bageri i Mölndal bakas “de gyllene bröden” och mycket annat smått och gott. Vi har fem butiker i Göteborg där du möter vår trevliga personal. Du kan beställa tårta, bröd, bullar och konditorvaror i vår webbshop och hämta ut i någon av våra fem butiker, eller också beställa hemleverans. 

Våra tårtor är kända över hela Göteborg, och du hittar garanterat din favorit i vårt stora sortiment. Du kan nu även beställa en bildtårta med valfri bild - perfekt till barnkalaset, firandet på jobbet eller som en rolig överraskning till någon du tycker om. Tårtorna beställer du enkelt i vår webbshop, som alltid är öppen.

Bakery photo

På Brogyllen er vi också extra stolta över vårt bröd. Man kan tro att det är enkelt att baka något så vardagligt som ett bröd. Man kan också tro att det är den berömda stenugnen som skapar den där perfekta kombinationen av ett saftigt mjukt innehåll och en härlig krispig skorpa.

Det gör den också, men bara delvis. Varje del i produktionen är lika viktig för slutresultatet. Bagaren vet att det är en process att baka det perfekta brödet, och det är en process som måste få ta sin lilla tid. Ibland tar det flera generationer att få till det där extra, det där som skapar gyllene bröd.

Detaljer är viktiga. Det är därför vi på Brogyllen i allra största mån försöker bevara våra traditionella recept samtidigt som vi hela tiden försöker utveckla vårt sortiment.

Välkommen in!

Bakery photo

Webbshop

Handla här!